Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Energy Vibes

Energy Vibes este un antrenament menit sa iti readuca starea de bine, de tonus pozitiv si energie buna la finalul unei saptamani de lucru.

Este un antrenament care aduce laolalta elemente de stretching, posturi din yoga si tehnici de respiratie pentru a reenergiza corpul si mintea inainte de weekend.

Tehnicile de respiratie ne ajuta sa ne reechilibram corpul si sa ne incarcam cu energie. In acest fel ne eliberam de stress, sa ne energizam si reducem din tensiunile inutile pe care le percepem peste zi.

In Yoga se recomanda ca postura sa fie ferma dar confortabila. Ajungi sa poti sa observi tensiunea fara sa ajungi in zona durerii, sa ramai la limita zonei de confort si sa lucrezi la marginea ei, cu blandete si echilibru. De la acest principiu plecam si noi in cadrul antrenamentului Energy Vibes, care combina posturi pentru energie din Yoga cu elemente de stretching dinamic, menite sa ne intareasca muschii slabi si sa creeze flexibilitate in zonele tensionate, aducand astfel corpul intr-o zona de echilibru postural.

Din cauza orelor petrecute pe scaun sau relaxati in canapea, corpul si-a modificat aliniamentu natural si astfel ajungem sa resimtim tot felul de tensiuni in corp. Ne confruntam cu lipsa de mobilitate, cu deficiente posturale si cu o stare generala de disconfort.

In cadrul antrenamentului Energy Vibes ne propunem sa ne incarcam de energie pozitiva, sa ajungem la o stare profunda de bine si facem acest lucru prin miscari blande, care ne pun musculatura la treaba fara sa aiba un impact negativ asupra articulatiilor sau asupra coloanei vertebrale. Crestem, prin miscari dinamice dar ample nivelul de energie, starea de bine si ajungem sa ne antrenam cu adevarat de placere!

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.