Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Fit Combo

Fit Combo este un antrenament motivant și accesibil pentru toate clientele, chiar si incepatoare, în care exercițiile se combină pas cu pas, pentru ca tu să ajungi să lucrezi concomitent mai multe grupe musculare. Nicio grupă nu va scăpa nelucrată. Prima jumătate a clasei se va lucra în picioare, iar a doua jumătate la saltea.

Rezultatele de care te vei bucura urmând acest antremanent vor fi: tonifiere, arderea grăsimilor, accelerarea metabolismului, sistem cardiovascular, coordonarea și conștiința corporală mult îmbunătățite și o stare inevitabil excelentă.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.