Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

FIT Drums

FIT Drums este un antrenament cardio potrivit ca intensitate, executat pe step in ritmurile energice de tobe africane.

La FIT Drums se lucreaza timp de 35 de minute in ritm dinamic, cu gantere de un kilogram si cu ajutorul stepperului se obtine un antrenament cardio moderat. Ultimele 15 minute din ora se lucreaza la saltea, unde printr-o suita de exercitii de tonifiere se remodeleaza fesele, abdomenul si coapsele.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.