Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

FIT Xpress

FIT Xpress este o ora de tonifiere pentru tot corpul, de nivel intermediar. Accentul cade pe remodelarea zonei taliei si a fesierilor, printr-o suita de exercitii cu greutati mici care iti vor remodela foarte repede si foarte frumos toata partea mediana a trupului. Celelalte grupe de muschi sunt si ele antrenate si remodelate cu ajutorul ganterelor.

Antrenamentul FIT Xpress este un antrenament foarte eficient de nivel mediu, ideal pentru clientele care doresc sa remodeleze zona taliei si a feselor si coapselor, insa nu doresc sa neglijeze nici restul grupelor musculare.