Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Fit and fabulous

Stii senzatia de mandrie si oboseala pe care o ai cand iti indeplinesti un obiectiv prin munca ta? Ei bine, Fit and fabulous o sa iti construiasca exact senzatia asta, pas cu pas! Pentru ca e un antrenament pentru incepatoare, in care se lucreaza cu greutati pentru cresterea tonusului muscular, iar exercitiile te ajuta sa iti construiesti corpul la care visezi de ceva vreme.

Miscarile sunt eficiente, lente si te ajuta sa iti construiesti conditia fizica si forma corporala la care visezi!

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.