Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Fit Intervals

Fit Intervals este un antrenament care combina exercitiile cu gantere cu scurte pauze active, dinamice. Este o ora de lucru in intervale de intensitate, care ofera participantelor la acest antrenament un „boost” metabolic de pana la 48 de ore, in care organismul consuma energie ca sa se refaca rapid dupa efort. Pe langa caloriile „arse” in timpul antrenamentului in sine, consumul caloric va creste timp de 48 de ore, ceea ce face acest tip de antrenament optiunea ideala pentru clientele care vor sa scape rapid de cateva kilograme.

Antrenamentul Fit Intervals alterneaza blocuri de exercitii in care se lucreaza cu gantere pentru obtinerea unei musculaturi ferme si nevoluminoase cu blocuri de exercitii cardio, concepute pentru reducerea stratului de grasime de pe corp.

Blocurile de exercitii cu greutati din antrenamentul FIT Intervals sunt concepute pe baza unor miscari usor de executat si in functie de rezistenta fiecarei cliente se lucreaza cu gantere mici, de un kilogram, sau cu greutati mai mari, potrivite nivelului de rezistenta al fiecarei cliente in parte. Aceste seturi de exercitii se lucreaza lent, controlat, cu accent pe forma corecta de executie pentru a remodela musculatura si a obtine tonus muscular si proportii frumoase, feminine.

Exercitiile cardio din ora de Fit Intervals sunt predate cu variante modificate pentru toate nivelurile de rezistenta. Cele mai usoare variante sunt potrivite clientelor incepatoare, care nu au mai facut pana acum cardio si doresc totusi sa isi reduca stratul adipos, fara insa sa se suprasolicite. Pentru clientele cu un nivel mai ridicat de rezistenta, fiecare exercitiu are si modificari potrivite pentru un nivel intermediar sau avansat de rezistenta fizica.

Ora este una foarte eficienta pentru clientele care doresc sa slabeasca rapid si sa isi lucreze musculatura coapselor, a feselor si vizeaza reducerea stratului de grasime de pe corp.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.