Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

FIT Shape

FIT Shape este o ora de exercitii de tonifiere si remodelare la saltea, in care se lucreaza atat cu greutatea corpului cat si cu gantere sau discuri.

In cadrul orei de tonifiere FIT Shape se lucreaza toti muschii corpului – umeri, brate, abdomen, coapse si fese, iar ora de antrenament se incheie cu cateva minute de exercitii pentru fese la saltea, urmate de exercitii de tonifiere si remodelare pentru picioare executate in picioare.

Antrenamentul FIT Shape are un nivel moderat de intensitate, putand fi urmat cu mici modificari de clientele incepatoare si fara nicio problema de clientele care au un nivel moderat de rezistenta si doresc sa isi remodeleze corpul.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.