Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Flow

Flow este un antrenament care se bazeaza pe o combinatie de exercitii pilates cu exercitii cu greutati, in miscari fluide si serii de 3*8. Este o clasa lenta, de reechilibrare si tonifiere, in care se lucreaza cu greutati de 1 sau 2 kilograme, pentru a remodela si intari musculatura intregului corp.

Flow este inainte de toate un antrenament de Pilates, asa ca principiile de baza ale acestei metode se regasesc la baza antrenamentului Flow: respiratie, aliniament corect, reechilibrare posturala, mindfullness, toate sunt prezente in suita de exercitii care formeaza acest antrenament.