Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Gracefully FIT

Gracefully FIT este un antrenament care se lucreaza in picioare si la saltea , cu exercitii din pilates si elemente din balet, care imbunatatesc postura, tonifiaza musculatura bratelor, spatelui, abdomenului si, bineinteles, pe cea a picioarelor.

Gracefully FIT este un antrenament pentru incepatoarele care vor sa-si modeleze corpul intr-o ora distractiva si plina de gratie, dar indicata si clientelor care au un nivel bun de rezistenta fizica, insa apreciaza o postura corecta, feminina si gratioasa si doresc sa isi imbunatateasca mobilitatea, gratia si flexibilitatea.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.