Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Hard Body

Hard Body este un antrenament de tonifiere in care vei folosi discuri si…caramizi de yoga. Un program antrenant, foarte creativ dezvoltat de Dalanda, in care majoritatea exercitiilor se executa la saltea.

Hard Body este ideal pentru clientele care au un nivel intermediar de rezistenta si care doresc un antrenament complet pentru tot corpul. Seriile de exercitii te ajuta sa remodelezi si sa intaresti muschii, obtinand un trup ferm, tonifiat si de care sa te simti mandra in orice zi.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.