Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

IMAX

IMAX e un antrenament care combina elemente de fitness functional cu cardio intens si exercitii cu greutati.

Este un antrenament in care se lucreaza cu toate puterile si cu toti muschii corpului pentru dezvoltarea rezistentei, pentru slabire si pentru remodelarea musculaturii. Antrenamentul IMAX este unul greu, este o ora care iti solicita atentia, coordonarea si viteza, dar mai ales rezistenta fizica.

Dar, la sfarsitul orei, vei observa ca merita fiecare clipa in care ai luptat sa iti depasesti propriile limite!

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.