Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Antrenamente nivel incepator

Programele pentru incepatoare sunt bazate pe miscari simple si usor de executat. Ele au scopul de a dezvolta motricitatea si rezistenta fizica. Elementele de coregrafie sunt minime. In cadrul acestor ore se lucreaza pentru intarirea grupelor musculare de baza (spate, coapse, abdomen) si pentru a putea progresa, in timp, in antrenamente.

Clientelor care nu au mai facut sport pana acum le recomandam ca in primele 4 saptamani de antrenament la LadyFIT sa parcurga toate clasele de nivel incepator, pentru a dezvolta rezistenta musculara, a dobandi o forma corecta de executie si a obtine rezultatele dorite. Dupa prima luna de abonament la sala este recomandat ca cel putin o ora pe saptamana sa se introduca un antrenament de nivel intermediar.

Pentru a continua sa obtineti rezultatele dorite in timp, fie ca e vorba despre slabire, remodelare corporala sau mentinerea formei fizice dobandite, recomandarea instructorilor LadyFIT este sa cresteti intensitatea antrenamentelor la fiecare 3 saptamani si sa variati cat mai mult antrenamentele predate de instructorii LadyFIT.

Orice clienta incepatoare ar trebui sa acopere in mod egal in programul de exercitii antrenamente cu greutati pentru cresterea calitatii masei musculare, cresterea rezistentei si activarea metabolismului. Pentru reducerea stratului adipos si cresterea rezistentei fizice, va recomandam sa participati la clasele cardio de incepatoare, ele sunt special concepute pentru a fi parcurse fara un efort prea mare de catre orice clienta incepatoare care ne viziteaza. Pentru echilibrarea posturii, alungirea musculaturii si relaxare va recomandam sa participati regulat la clase de stretching sau reposturare.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.O sedinta de antrenament LadyFIT reprezinta o sesiune de antrenament de 50 de minute, conform orarului clubului. Programele de exercitii care dureaza 2 ore vor fi marcate ca 2 sedinte de antrenament. 

 

coach-loredana