Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

INSANITY®

Executate în săli de fitness în prezenţa unui instructor certificat INSANITY®, orele sunt fără echipament şi implică un antrenament foarte intens care vă va îmbunătăţi condiţia fizică în 60 de zile de participare săptămânală.

Bazat pe principiul MAX Interval Training, programul de exerciţii de slăbit combină intervale de maximă intensitate (2 minute) cu scurte perioade de relaxare (30 de secunde). Programul alternează intervale aerobice cu cele anaerobice, care consumă până la 1000 de calorii pe oră. Durata antrenamentului este de aproximativ 50 de minute.

Orele de Insanity® sunt destinate antrenării întregului corp, începând cu o încălzire foarte activă şi continuând cu patru runde intense, fiecare adresându-se unui element de fitness diferit. (Plyometrics & Speed ; Strength & Stability; Agility & Coordination; Abs & Core).

Prima rundă este un antrenament pliometric şi de viteză – în esenţă antrenament prin sărituri, în care muşchii trebuie să se forţeze la maxim în cel mai scurt timp posibil. Apoi ora se îndreaptă spre exerciţii de forţă şi echilibru, apoi vom avea exerciţii de agilitate şi coordonare, iar runda a 4-a va întări muşchii abdominali. Clasa se va încheia cu o rundă de efort maxim (Focus & Dig Deeper) şi stretching.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.