Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Cardio Kicks

Lovește, lovește și mai lovește o dată! O oră întreagă de lovituri ca-n filme în care picioarele tare se-ntind în dreapta și-n stânga ca-n filmele cu arte marțiale. Un antrenament cardio intens, care iti va provoca nu doar rezistenta fizica ci si mobilitatea, viteza de reactie si coordonarea.

Cardio Kicks este un antrenament cardio pentru clientele rezistente, este un antrenament intens si foarte eficient  care te va ajuta sa iti atingi greutatea ideala, daca obiectivul tau este slabirea sau pur si simplu sa ajungi sa fii in cea mai buna forma a ta.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.