Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Legs and Butts

Un antrenament intens si eficient pentru picioare si fese! Daca vrei sa dai o forma noua, mai apetisanta si mai sexy picioarelor si feselor tale, acest antrenament nu trebuie sa lipseasca din programul tau de exercitii!

Iti va subtia coapsele, iti va ingusta soldurile, va ridica si va bomba fesele. Si, in plus, te va scapa de stratul inestetic de grasime si celulita care iti strica pofta de bikini si haine mulate.

Picioare perfecte, ca de podium!

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.