Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Work’IT

Work”IT  este o clasa de tonifiere in care se remodeleaza tot corpul cu ajutorul exercitiilor cu gantere, executate lent, atat in picioare cat si la saltea.

Se lucreaza bratele, spatele, fesele si coapsele, abdomenul si toate zonele problema : interiorul coapselor, talia, soldurile si abdomenul inferior.

Are un nivel mediu de complexitate si in functie de greutatile alese pentru exercitii, intensitatea programului poate fi adaptata atat pentru clientele incepatoare mai curajoase si care au mai facut antrenament, cat si pentru clientele care au parcurs deja antrenamentele de nivel intermediar.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.