Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

MAX INTERVAL TRAINING

MAX INTERVAL TRAINING
Max Interval Training este un antrenament tip HIIT (high intensity interval training) care contine atat exercitii cardio, cat si exercitii de tonifiere, executate alternativ, intr-un interval de timp stabilit, in runde si seturi. Se poate lucra atat cu greutatea propriului corp cat si cu toate accesoriile disponibile in sala, cu gantere, cu kettlebells, cu stepper, cu benzi elastice, la saltea etc.
Este un antrenament care lucreaza toti muschii, recomandat tuturor clientilor, indifferent de nivelul de rezistenta fizica. (incepatar, mediu, avansat).
Se incadreaza cu success in seria antrenamentelor metabolice, pentru ca inglobeaza toate tipurile de efort necesare remodelarii corporale intr-un ritm accelerat, iar diversiatea exercitiilor elimina monotonia