Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Max OUT

Max OUT vine de la Maximal Output, adica o tehnica de antrenament care maximizeaza atat consumul de kilocalorii de pe durata antrenamentului cat si efectul metabolic de dupa antrenament, care producere o crestere a activitatii metabolice timp de 24-72 de ore dupa incheierea antrenamentului.

Max OUT este un antrenament in intervale de intensitate de tip HIIT in care se lucreaza timp de 45 de secunde cu 15 secunde pauza. Exercitiile sunt diferite de la inceputul pana la finalul orei si asta face ca antrenamentul sa activeze toate grupele musculare fara a suprasolicita organismul.

Max OUT este un antrenament intermediar solicitant si foarte eficient.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.