Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

The Method

The Method este o clasa de tonifiere executata pe ritmul muzicii, care pe langa componenta de tonifiere si remodelare aduce in antrenamentul clientelor noastre ritm, gratie si elasticitate.

The method aduce in antrenamentele de tonifiere miscari imprumutate din balet, din dans si din yoga, tocmai pentru a crea o musculatura armonioasa, fina, echilibrata si ferma.

Complexitatea tehnicilor folosite face ca acest antrenament sa fie foarte placut, eficient si axat pe un numar mare de miscari, fara o repetitie obositoare a exercitiilor . Este un antrenament care nu foloseste tehnicile de coregrafie, dar te va face sa te simti ca si cum ai fi dansat o zi intreaga.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.