Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Mid-level Intervals

Antrenamentele in intervale de intensitate sunt cele mai eficiente pentru persoanele care doresc sa obtina maxim de efect de fitness, intr-un timp relativ scurt.

Exercitiile sunt dinamice, activeaza toate grupele musculare mari si alterneaza blocuri de exercitii cardio, dinamice, cu blocuri de exercitii statice, de remodelare corporala.

Mid-level intervals este un program de nivel intermediar, accesibil si eficient pentru clientele care doresc sa obtina rapid rezultate foarte bune la sala.