Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Mid-level Intervals

Antrenamentele in intervale de intensitate sunt cele mai eficiente pentru persoanele care doresc sa obtina maxim de efect de fitness, intr-un timp relativ scurt.

Exercitiile sunt dinamice, activeaza toate grupele musculare mari si alterneaza blocuri de exercitii cardio, dinamice, cu blocuri de exercitii statice, de remodelare corporala.

Mid-level Intervals este un program de nivel intermediar, accesibil si eficient pentru clientele care doresc sa obtina rapid rezultate foarte bune la sala.

Se lucreaza in reprize de 45 de secunde, cu 15 secunde pauza activa. Este un program eficient, dinamic, diversificat in care o sa lucrezi tot corpul si o sa iti remodelezi muschii asa cum visezi.

Este un program eficient pentru slabire si remodelare, te ajuta sa arati bine si iti armonizeaza toate grupele musculare mari ale corpului.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.