Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Model FIT

Model FIT este un antrenament gandit sa activeze metabolismul printr-o suita diversa de exercitii si tehnici de lucru. Blocurile de exercitii pentru rezistenta si tonifiere alterneaza cu exercitii usoare de cardio care au menirea de a accelera ritmul cardiac si metabolismul, grabind astfel procesul de slabire si de crestere a rezistentei fizice.

Model FIT este un antrenament care are efect de activare a metabolismului de pana la 72 de ore dupa ce a fost efectuat, pentru ca este conceput in intervale de intensitate . Aceasta tehnica de antrenament permite dezvoltarea masei musculare de buna calitate, concomitent cu reducerea stratului adipos.

Exercitiile sunt variate, se lucreaza toate grupele musculare si ritmul de lucru este moderat, ceea ce permite executia corecta si eficienta a miscarilor. Acolo unde este cazul, exercitiile mai solicitante au si variante modificate de executie pentru a permite o adaptare buna a antrenamentului la nevoile clientelor.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.