Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

P90X

P90X este la ora actuala, cel mai popular program de fitness din lume. Este un program Beachbody care a ajutat multi oameni sa iti schimbe viata oferindu-le un mix perfect de motivatie, umor, disciplina si distractie.

Daca doriti sa fiti in cea mai buna forma fizica posibila, programul P90X® Extreme Fitness este programul care vi se potriveste.

P90X® utilizeaza principiul Muscle Confusion™ pentru a va pune continuu la incercare corpul cu noi miscari si rutine. In acest fel, rezultatele nu vor atinge niciodata un platou, si veti capata o conditie fizica mai buna intr-un timp mai scurt.

P90X este o un program static de forta si tonifiere a intregului corp. Lucrandu-se cu greutati de diferite dimensiuni, clasa este accesibila tuturor nivelurilor de conditie fizica