Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Pilates 360

Antrenamentul cuprinde exercitii ce presupun contractia simultana a mai multor grupe musculare, combinate cu elemente de stretching si relaxare.

Exercitiile se adreseaza intregului corp si se realizeaza din pozitia culcat pe spate, pe o parte, sprijin pe antebrate, sau patrupedie.
Foarte importanta este executarea corecta a miscarii, exercitiile fiind corelate cu respiratia, cu contractia eficienta a perineului si o pozitie corecta a bazinului si a coloanei vertebrale.

Pilates 360 este potrivit oricarei cliente indiferent de nivelul de rezistenta.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.