Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Pilates Balance

La Pilates Balance veti invata sa va pastrati echilibrul, sa va controlati pozitia si sa stati mai drept.

Exercitiile predate se bazeaza pe o gama foarte larga cu numar mic de repetari, astfel incat veti lucra toate grupurile musculare, antrenamentul fiind eficient si echilibrat.

Pilates Balance se concentreaza puternic asupra tonifierii zonei abdominale si pelvine, in special a muschilor abdominali adanci. Rezultatul unui abdomen bine pregatit (pe langa frumusetea lui) este stabilitatea. Astfel, puteti lucra oricare alt exercitiu/antrenament fara a misca partea centrala a corpului protejand spatele 100%.

Este un antrenament ideal pentru incepatori, pentru ca veti invata sa lucrati corect si sa va controlati corpul, dar miscarile posturale de reechilibrare sunt potrivite pentru orice clienta, indiferent de nivelul de rezistenta.

In prima parte a orei vom lucra exercitii de postura si echilibru in picioare (de preferat fara incaltaminte), iar in partea a doua vom lucra la salteluta exercitii pentru intarirea abdomenului interior, coapse si fesieri.