Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Body Boost

Body Boost este un antrenament pentru tot corpul, care se executa lent, la saltea sau in picioare si este bazat pe miscari controlate ale corpului. Body Boost este un antrenament gandit pentru remodelarea picioarelor, abdomenului, bratelor si feselor cu ajutorul tehnicilor de tonifiere si Pilates.

Body Boost este adaptat in asa fel incat sa se execute si cu mici accesorii care sporesc dificultatea exercitiilor si se bazeaza pe izolarea diferitelor grupe de muschi prin exercitii speciale, pentru rezultate mai rapide. Poate fi executat cu greutati diferite pentru a acomoda orice nivel de rezistenta.

Exercitiile de Pilates lucreaza foarte eficient abdomenul si talia, fiind demonstrat ca aceasta metoda de antrenament este ideala pentru remodelarea acestei zone. In plus, la Body Boost se lucreaza eficient mai ales zonele problema ale corpului, cum sunt coapsele – atat partea interna a coapsei cat si partea externa a coapsei se remodeleaza si se subtiaza foarte frumos cu ajutorul acestor miscari lente, controlate si foarte eficiente. Fesele – in special partea laterala a feselor – pot fi reconturate cu ajutorul exercitiilor de izolare pentru aceasta zona, avand efecte foarte bune.

Body Boost este un antrenament indicat oricarei cliente, indiferent de nivelul de rezistenta la care se afla. Clientele incepatoare isi dezvolta treptat rezistenta prin exercitii lente si blande cu gantere de 0.5 kilograme sau chiar fara gantere, pe cand clientele care vin deja de cateva luni la sala isi pot antrena musculatura cu gantere de 1 kg, 1.5 kilograme sau 2 kg. Oricum ar fi, toate clientele care participa constant la aceste exercitii isi vor imbunatati aspectul fizic prin corectarea anumitor proportii nefericite si beneficiaza de pe urma exercitiilor Pilates pentru ca isi imbunatatesc mobilitatea si flexibilitatea, isi echilibreaza corect articulatiile si obtin un aspect longilin si feminin al musculaturii. Toate exercitiile se pot lucra si cu saculeti de glezna, pentru un plus de eficienta.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.