Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

PILOXING®

PILOXING® este primul program care combină definitia musculara din Pilates stand in picioare, forta și viteza (cardio) din box și distracția și senzualitatea din dans, într-un antrenament plin de energie, tip interval.

Piloxing este un antrenament foarte distractiv, care se poate face in picioarele goale si in care trecem de la elementele de box rapide: jabs, hooks, uppercuts, la elementele gratioase de pilates cu multe exercitii de izometrie (stand in picioare), iar intercalat avem cateva elemente foarte scurte de dans funky. Ultima parte a antrenamentului este la salteluta, pentru a lucara localizat fesierii si abdomenul.

Antrenamentul de Piloxing ne dezvolta rezistenta respiratorie prin elementele cardio, rezistenta musculara prin elementele de pilates si este unul dintre cele mai bune antrenamente pentru imbunatatirea echilibrului prin tonifierea atat a abdomenului interior (core muscles) cat si exterior.
Motto-ul PILOXING – Sleek, Sexy and Powerful / Eleganta, Sexy si Puternica.