Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

PIYO LIVE®

PiYo® combină avantajele pe care le are antrenamentul de Pilates cu avantajele de rezistență și flexibilitate ale antrenamentului de yoga. Și, pentru ca sunt executate intr-un ritm mai alert, dar cu impact redus, scade timpul de ardere al grăsimilor, lasand corpul să pară lung, slab și incredibil de definit.

PiYo® nu se aseamana clasicelor cursuri de pilates și yoga, care vă fac să țineți poziții lungi, intense sau să treceti prin zeci de mișcări repetitive. PiYo® accelerează totul, inclusiv rezultatele dvs, introducându-vă în secvențe dinamice, care pot arde calorii serioase în același timp în care vă alungesc și vă tonifică mușchii și va măreste flexibilitatea.

Cu fiecare sesiune de antrenament PiYo®, puteți să ardeți excesul de grăsime și să sculptați și să definiți întregul corp, pe măsură ce reduceți durerile care pot apărea la antrenamentele cu impact puternic. Indiferent de vârsta dvs., indiferent de tipul corpului dvs, PiYo® vă va ajuta să vă aveti rezultate dramatic vizibile, incredibil de frumoase.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.