Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Standing Tall

Standing Tall este un antrenament creat special pentru persoanele care petrec multe ore pe zi pe scaun. Acest antrenament include exercitii de Pilates executate la saltea, exercitii executate cu bastonul de kinetoterapie si exercitii cu gantere, se lucreaza la saltea si in picioare.

Exercitiile din ora de Standing Tall sunt gandite sa fie executate indiferent de nivelul de rezistenta al clientelor care participa la ora, pentru ca in functie de greutatea ganterelor cu care se lucreaza, intensitatea orei creste semnificativ.

Elementele de Pilates le ajuta pe clientele obisnuite ale acestui antrenament sa aiba un abdomen ferm, o talie frumos conturata si musculatura care sustine coloana vertebrala dezvoltata corect si echilibrat. Sunt miscari lente, controlate, care lucreaza foarte eficient musculatura taliei, a abdomenului si a spatelui.

Exercitiile cu bastonul de kinetoterapie sunt foarte indicate clientelor care petrec mult timp pe scaun, intrucat activeaza musculatura spatelui si corecteaza diferite obiceiuri posturale nesanatoase si inestetice. Desi nu este o ora de kinetoterapie, acest antrenament integreaza cu succes beneficiile gimnasticii medicale.

Exercitiile efectuate cu greutati ajuta la dezvoltarea unei musculaturi ferme pentru intregul corp, insa accentul cade pe muschii spatelui, ai abdomenului, bratelor si feselor. Miscarile sunt lente, este un antrenament in care accentul cade pe forma corecta de executie si rezultatele sunt vizibile in timp scurt tocmai datorita acestui aspect.