Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Postural Pilates

Postural Pilates combina exercitiile de kinetoterapie cu exercitii de tonifiere din Pilates.

Ideal pentru persoanele care petrec multe ore pe zi pe scaun, acest antrenament include exercitii de tonifiere executate la saltea, exercitii executate cu banda elastica si exercitii cu gantere; se lucreaza atat la saltea si in picioare.

Exercitiile din ora de Postural Pilates sunt gandite sa fie executate indiferent de nivelul de rezistenta al clientelor care participa la ora, pentru ca in functie de greutatea ganterelor cu care se lucreaza, intensitatea orei creste semnificativ.

Exercitiile efectuate ajuta la dezvoltarea unei musculaturi ferme pentru intregul corp, insa accentul cade pe muschii spatelui, ai abdomenului, bratelor si feselor. Miscarile sunt lente, este un antrenament in care accentul cade pe forma corecta de executie si rezultatele sunt vizibile in timp scurt tocmai datorita acestui aspect.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.