Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Power Beam

Power Beam este un antrenament executat pe salteaua inaltata, bazat pe exercitii pentru tonifierea muschilor si remodelare corporala.

O parte a orei se lucreaza  pentru ridicarea feselor, subtierea coapselor si cresterea fermitatii muschilor. Exercitiile se executa lent si vizeaza imbunatatirea calitatii masei musculare si activarea metabolismului.

Cealalta parte a antrenamentului este concentrata pe zona abdomenului, spatelui si bratelor. Exercitiile speciale remodeleaza talia si abdomenul, corecteaza postura si intaresc muschii stabilizatori ai spatelui.

Power Beam este un antrenament de care va remodela foarte bine zona taliei si a soldurilor datorita saltelei speciale pe care se lucreaza.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.