Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Pump UP

Pump UP este un antrenament de tonifiere cu greutati, se lucreza lent si controlat cu greutati mai mari si exercitiile acceseza toti muschii corpului, de la brate la coapse.

Miscarile sunt lente si controlate si favorizeaza conturarea unei musculaturi ferme dar feminine. Ritmul de executie permite efectuarea corecta a miscarilor si diversitatea exercitiilor contribuie la construirea unui corp armonios, bine antrenat.

Antrenamentul are un nivel mediu de dificultate, iar diferitele greutati pentru care clientele opteaza pot face antrenamentul mai accesibil sau mai solicitant.

Este o clasa care nu ar trebui sa lipseasca din niciun program de exercitii, pentru ca are la baza principiile dezvoltarii masei musculare de buna calitate si activeaza astfel metabolismul. Miscarile sunt lente, controlate si foarte eficiente pentru a antrena echilibrat tot corpul.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.