Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Pyramid

PYRAMID este un antrenament de tonifiere cu greutatea corpului si cu greutati in format piramidal, incepand de la 100 repetari si scazand
din 10 in 10, apoi urcand iar din 10 in 10 pana la 50.

In total vom avea un numar de 14 exercitii diferite pentru tot corpul. Miscarile sunt lente si controlate si ne ajuta sa avem un corp tonifiat, cu musculatura de buna calitate.

Acest antrenament are o intensitate intermediara, acoperind toate nivelurile de lucru din zona medie in functie de greutatile folosite si poate fi adaptat si clientelor avansate.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.