Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Reshape

Reshape este un antrenament de tonifiere pentru tot corpul, in care vei lucra pentru remodelarea intregului corp.

Orice femeie isi doreste talie supla, abdomen plat, fese si coapse ferme si un corp lipsit de depozite inestetice de grasime, iar acest antrenament accesibil si placut iti va oferi exact aceste rezultate.

Reshape este un antrenament menit sa faca legatura intre orele de Pilates si cele medii, pentru un plus de rezistenta si eficienta in antrenament.

Este potrivit tuturor clientelor, atat incepatoare cat si avansate.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.