Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Reshape Tone

Reshape Tone este o ora de tonifiere in care se lucreaza cu greutati, pentru cresterea eficientei si intensitatii orei.

Exercitiile sunt variate, se lucreaza intr-un ritm lent dar constant si toata ora sunt activate toate grupele musculare mari ale corpului.

Antrenamentul adreseaza atat zone problematice: solduri, talie, abdomen inferior dar si exteriorul coapselor si fese – cat si muschii mari ai corpului: spate, brate, picioare, umeri si piept.

Intensitatea orei creste odata cu folosirea unor greutati mai mari si poate fi totodata redusa daca se aleg greutati de un kilogram sau discuri de 0.5 kg.

Reshape Tone este un antrenament indicat clientelor incepatoare daca se aleg greutati mici si celor cu un nivel mediu sau mediu-ridicat, daca greutatea ganterelor creste.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.