Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Resolution Fit

Cunoscut si ca „feel the burn” e un antrenament de tonifiere pentru tot corpul cu exercitii simple pe grupe musculare, in care se lucreaza maxim 20 repetari dintr-un exercitiu. Este un program de antrenament pentru tonifiere in care se lucreaza la nivel intermediar si miscarile sunt foarte eficiente pentru tonifiere si cresterea rezistentei la efort.

Antrenamentul poate fi adaptat si pentru clientele avansate lucrand cu greutati mai mari.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.