Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Rise and Shine Yoga

Salutul soarelui este o practica de Yoga traditionala care ne ajuta sa activam intregul corp, sa flexibilizam tendoanele si sa intarim articulatiile.

Cu toti avem o energie latenta in noi, iar prin yoga reusim sa activam aceasta energie care ajuta corpul sa functioneze armonios si sa avem o viata echilibrata.

Vom practica o serie de posturi si respiratii care ne vor incarca ”bateriile” sa putem sa ne bucuram de fiecare moment.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.