Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Weight Loss Pilates

Weight Loss Pilates este o rutina de Pilates contemporan gandita pentru a accelera procesul de slabire si remodelare corporala al clientelor care participa in mod frecvent la ore de Pilates.

Weight Loss Pilates este un antrenament care poate fi urmat de clientele incepatoare sau de acelea care au mici probleme cu articulatiile si doresc totusi sa inceapa sa faca miscare intr-un cadru sigur si eficient, dar si de catre clientele care desi fac de ceva vreme exercitii, doresc sa isi remodeleze corpul.

Weight Loss Pilates remodeleaza talia, coapsele si fesele si reechilibreaza musculatura ce sustine coloana vertebrala in asa fel incat clientele care urmeaza acest program de exercitii sa invete nu doar sa se antreneze corect, ci mai ales sa o faca eficient si sigur, cu rezultate vizibile rapid. Ritmul de executie este lent si asta permite clientelor sa lucreze corect sub indrumarea instructoarei.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.