Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Standing Yoga

Clasa cuprinde aproximativ 25 de posturi executate in picioare si un moment de relaxare pe saltea, la sfarsitul orei.

Posturile se executa intr-o succesiune care sa permita incalzirea, alungirea si flexibilizarea treptata a intregului corp, in special a coloanei vertebrale, dar si tonifierea musculaturii coapselor, feselor, spatelui, abdomenului si bratelor, detensionarea zonei cervicale si imbunatatirea echilibrului.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.