Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Basic Step

Fă primii pași în lumea antrenantă a stepului cu mișcări dinamice specifice acestei discipline în care lucrezi picioarele, fesierii și abdomenul în ritm alert și vesel.

Cu ajutorul step-ului, exercitiile cardio iti vor remodela picioarele si fesele si efortul aerob te ajuta sa slabesti eficient, iar partea finala a orei este dedicata remodelarii zonelor-problema: exteriorul si interiorul coapselor, soldurile si talia.

Este un antrenament indicat clientelor care vin la sala de cel putin 3 saptamani, avand un nivel moderat de intensitate si complexitate.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.