Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Fittest Step

Step Workout este un antrenament functional care se desfasoara pe step. Se lucreaza pentru remodelarea picioarelor, coapselor si feselor, iar ganterele ajuta la remodelarea intregului corp.

Antrenamentul incepe cu o sectiune de exercitii de remodelare a picioarelor pe step si se incheie cu exercitii de rezistenta cu ganterele, pentru toti muschii corpului. Este o ora de tonifiere intensa, care poate fi parcursa de clientele noastre mai vechi la un nivel de antrenament avansat sau intermediar, in functie de ganterele alese pentru exercitii.