Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Pilates Stretch

Pilates Stretch este o ora pentru relaxare, mobilitate si dezvoltarea unei musculaturi armonioase si sanatoase. Preia tehnici de stretching si exercitii de pilates pentru a dezvolta o musculatura ferma dar echilibrata si o postura corecta.

Pilates Stretch are la baza si tehnici speciale de respiratie care vor contribui la relaxarea profunda a intregului corp si la cresterea starii de bine. De la o ora la alta exercitiile difera si astfel ne mobilizam corect coloana vertebrala si articulatiile mari ale corpului, dezvoltand totodata rezistenta musculara si echilibru postural. Elementele de Pilates ne ajuta sa activam corect musculatura, pe cand elementele de mobilitate si relaxare contribuie la construirea unei posturi sanatoase si corecte.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.