Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Yoga Slim

Yoga Slim  este un program care combina elemente de Stretching, rezistenta si yoga intr-un antrenament conceput pentru a ne oferi fermitate musculara, drenaj limfatic si flexibilitate, ideal pentru slabire.

Suita de miscari din antrenamentul Yoga Slim ajuta corpul sa elimine toxinele prin drenajul limfatic profund, eficient, executat de contractiile ritmice ale musculaturii profunde.

Elementele din Yoga creeaza o musculatura longilina, fina si ferma, care ne face sa aratam bine, dar mai ales sa ne simtim bine.

Stretching-ul este esential pentru eficienta unui program de antrenament, care alungeste musculatura si ne ajuta sa avem o postura corecta si o musculatura echilibrata.

In antrenamentul Yoga Slim se combina elemente de rezistenta izometrica, acel tip de contractie musculara profunda, eficienta, care consuma calorii fara a crea volum muscular, fiind ideal pentru clientele care doresc sa isi remodeleze corpul prin exercitii lente si blande.

Corpul trebuie pastrat sanatos si puternic, este cel mai de pret instrument pe care il avem la dispozitie.  Corpul fizic, daca este echilibrat si conectat la atentia noastra ne devine cel mai puternic aliat si sprijin, pentru ca reusim sa ne bazam din nou pe el.

Vino sa invatam sa observam, sa controlam si sa eliminam tensiunile din corp.

Yoga Slim iti echilibreaza corpul si iti recladeste pas cu pas energia si tonusul pozitiv, contribuind la mentinerea starii de bine si a unui echilibru intre minte, corp si emotiile prin care trecem zi de zi.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.