Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Stretch It

Stretch It a fost conceput in doua scopuri: pentru a creste flexibilitatea si pentru a va relaxa muschii pentru antrenamentele mai intense din restul saptamanii. Stretchingul va ajuta sa preveniti accidentarile si sa evitati platourile care va pot impiedica sa va atingeti obiectivele in fitness.

Exercitiile din Stretch It provin din yoga, arte martiale si alte antrenamente sportive. Programul incepe cu salutul soarelui de la yoga ca o modalitate de a incalzi usor si a intinde intregul corp. Dupa aceasta veti trece prin exercitii pentru fiecare parte a corpului, incepand cu gatul si terminand cu varfurile de la picioare. Antrenamentul se va executa fara incaltamainte, in picioare sau la saltea.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.