Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Tabata

Tabata este un antrenament de tip interval care a fost descoperit de dr. Izumi Tabata si de echipa sa, in cadrul Insitutului National de Fitness si Sport din Tokyo.

Tabata consta in efectuarea unor intervale de 20 de secunde de exercitiu de inalta intensitate, urmate de 10 secunde de pauza. Vei repeta acest ciclu de 8 ori pentru a finaliza un antrenament de 4 minute.

Antrenamentele de tip Tabata te pot lasa fara respiratie, insa numai daca le executi corect si constiincios!

Ce se întâmplă în corpul tău în timpul, dar mai ales după antrenamentul Tabata? Apare efectul POC (Post Oxigen Consumption), adică nevoile crescute de oxigen ale corpului tău în timpul antrenamentului necesită un consum caloric considerabil pentru a fi satisfăcute. Practic vei continua să consumi mai multe calorii în timpul zilei, prin simplul fapt că faci activităţile tale obişnuite. Efectul POC durează până la 12 ore după sesiunea de antrenament.

Avem progresie si regresie pentru fiecare exercitiu, astfel incat, acest antrenament poate fi efectuat atat de clientii intermediari cat si de cei avansati.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.