Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Tone Mix

Tone Mix e un antrenament de tonifiere, in care se lucreaza cu greutati de 1 kg si 2 kg in picioare si discuri de 2 kg pt miscarile de la saltea care acopera cateva dintre miscarile de baza care ajuta la modelare si castigarea fortei musculare: genuflexiuni, fandari, indreptari.

Se pune accent si pe musculatura bratelor schimband in permanenta exercitiile si greutatile folosite iar la saltea se continua cu modelarea fesierilor si a coapselor si nu in ultimul rand a taliei si abdomenului. Este o clasa la care se lucreaza moderat, cu accent pe control, forta si corectitudinea formei de executiei.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.