Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Toning Pilates

Toning Pilates este un antrenament de tonifiere in care lucram atat in picioare cat si la saltea,

Antrenamentul este adaptat in asa fel incat sa se execute si cu accesorii precum: greutati mici, caramizi sau discuri cu o greutate mica, pentru a spori dificultatea exercitiilor si se bazeaza pe izolarea diferitelor grupe de muschi prin exercitii speciale, pentru rezultate mai rapide.

Ne concentram pe alungirea si tonifierea musculaturii intregului corp, pe activarea permanenta a abdomenului si pe mobilizarea coloanei pentru o postura stabila si corecta.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.