Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

T&B

T&B sau Tops and Bottoms este un antrenament in care se lucreaza brate, spate, coapse si fese. Ideal pentru persoanele care petrec mult timp la birou si doresc sa isi imbunatateasca postura dar si sa isi remodeleze zona feselor si a coapselor, Tops and Bottoms este un antrenament eficient si placut.

Exercitiile sunt lente, concentrate pe activarea corecta a musculaturii si folosesc mici accesorii pentru cresterea eficientei exercitiilor, pentru cliente care isi doresc acest lucru. Este un program accesibil clientelor incepatoare si foarte indicat in perioadele initiare de adaptare la efort, ajutand la cresterea rezistentei in orele de tonifiere si remodelare corporala.

Miscarile din antrenamentul T&B / Tops and Bottoms sunt lente, nu au la baza o coregrafie complicata si sunt usor de parcurs, permitand clientelor incepatoare sa se concentreze asupra formei corecte de executie, intr-un ritm eficient.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.