Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Top Shape

Cu mişcări lente şi controlate, Top Shape este un antrenament de tonifiere în care se remodelează toate grupele musculare. Se lucrează atât în picioare, cât şi la saltea, pentru muşchi frumos conturaţi şi fără volum inestetic. Se lucrează cu greutati libere.

Top Shape este un antrenament esential pentru activarea metabolismului si remodelare corporala, recomandat oricarei cliente care doreste sa slabeasca cateva kilograme sau celor care doresc doar sa isi contureze fruos muschii.

Top Shape este indicat in procesele de slabire deoarece antrenamentele cu greutati au rolul de a sustine si chiar a imbunatati masa musculara existenta si astfel activeaza metabolismul, ajutand clientele care au ca obiectiv slabirea sa nu isi reduca prea mult caloriile, mentinand astfel in limite rezonabile aportul alimentar.

Pentru clientele care doresc sa isi remodeleze corpul, Top Shape este o solutie buna de antrenament pentru ca lucreaza in mod echilibrat toti muschii corpului, fiind un antrenament de intensitate medie, dar foarte eficient.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.