Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Total Abs

Total ABS este o ora in care exercitiile se lucreaza in picioare si la saltea, cu greutatea corpului si discuri, zona centrala a corpului: abdomen,talie,spate, pe un ritm mediu de executie.

Antrenamentul Total ABS incepe cu un bloc de 15 minute de exercitii in picioare cu gantere mici , menite sa creeze rezistenta musculara si un efect de tonus muscular. Apoi urmeaza 15 minute mai dinamice, cu exercitii cardio moderate, care activeaza metabolismul si ne ajuta sa slabim. Partea finala a antrenamentului se face la saltea, cu discuri, pentru un plus de rezistenta si remodelare.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.