Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

CardioDANCE

Fratele mai bun al lui turbo dance, Cardio Dance este un antrenament cardio intens în care se lucreaza cu miscari din Taebo, Kick Box si dansuri mixte. Este o ora cardio solicitanta, intensa, care te va ajuta sa slabesti si sa te umpli cu energie si pofta de viata.  Antrenamentul se lucreaza cu greutatea corpului, fiind o ora alerta. Va recomandam sa aveti de acasa doua sticle de apa de 0,5 litri si un prosop mare. Pentru ca veti tranpira tare, tare rau! Si o sa va placa!

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.